HUS-ID: GAG099

Pris:  100.000€

Beboelse: ~180m²

 

Renoveret hus med plads til den store familie. Her er plads til hele familien, også på den store og panoramiske terrasse. Der er indgang fra en mindre gyde tæt på piazza’en med gode muligheder for parkering. Huset har gennemgået en mindre renovering med bl.a. nyt køkken og to nye badeværelser.

Den fremstår lys og indbydende med køkkenet som det centrale rum. Fra køkkenet er der direkte udgang til en overdækket mindre gårdhave med ekstra opmagasineringsrum, og opgang til hele 2 terrasser.

 

Huset består af en rummelig entre, stue med kamin og indbyggede skabe, mindre værelse/opmagasinering, et stort soveværelse, to mindre soveværelser, ekstra værelse med gennemgang til husets ene badeværelse med brus og vaskemaskine, ekstra mindre badeværelse med brus, køkken med gaskomfur og opvaskemaskine, samt depotrum med nedgang til kælderen. Kælderen er et kapitel for sig. Det har foruden den interne trappe også indgang direkte fra gaden, der er højt til det hvælvede loft, som udelukkende består af store synlige sten. I kælderen er der mulighed for at tilslutte et træpillefyr, som også medfølger.

 

Huset opvarmes med bygas, og hele loftrummet er efterisoleret med rockwool.

 

Dejligt hus på ca. 180kvm med hele 5 soverum og 2 lækre terrasser.

 

Via Roma 26

67020 Gagliano Aterno, Italia

Kontakt

Submitting Form...

The server encountered an error.

Henvendelse modtaget